O nama

O produzeću

Mi smo firma iz Bosne i Hercegovine koja uz pomoć svojih sestrinskih firmi iz drugih zemalja (Njemačka, Austija, Slovenija, Hrvatska ...), pomaže bosanskohercegovačka mala i srednja preduzeća (razne zanatlije) pri predstavljanju i plasiranju njihovih proizvoda na domaća i inostrana tržišta.

BiH je zemlja koja ima veliki broj kvalitetnih i korisnih proizvoda, ali ima vrlo malo svojih brendova.
Naša ideja je da pokažemo da BiH ima i kvalitetne ljude i produkte. Želimo pomoći malom čovjeku da dodje do velikih zamalja i tržišta. Veliki broj naših proizvoda se radi ručno sa starim tehnikama. Proizvodi su u pravilu od prirodnih kavalitetnih materijala.

Naša ideja je da kroz naše produkte, ljudi iz cijelog svijeta upoznaju dobre i bolje stvari iz BiH, da upoznaju bh. narode i prirodne ljepote BiH. Želimo da BiH i njene ljude predstavimo u što boljem svjetlu. Želimo da ovim projektom uposlimo u što većem broju bh. ljude (uključivo hendikepirane i diskriminirane kao što su, primjerice, invalidi, Romi, i drugi) u raznim sektorima proizvodnje, da oživimo stare zanate i da ih sačuvamo od zaborava.

Mi želimo da sve što proizvodimo bude napravljeno u BiH, jer naš slogan je "Napravio BiH", u krajnjem napravio bih Bosnu i Hercegovinu boljom.

Želimo da budemo i veza između svijeta i BiH, da strancima omogućimo lakše snalaženje u BiH.

Pozivamo, dakle, sve ljude dobre volje, one koji imaju proizvode a ne mogu ih plasirati, da nam se jave jer skupa možemo biti samo veći i kvalitetniji. Isto tako pozivamo i veće kompanije iz BiH da nam pomognu da etabliramo mala preduzeća i tako zaposlimo što više naših građana.

U krajnjem efektu, kupovinom naših proizvoda, ili prenošenjem informacija o ovim proizvodima, direktno i indirektno pomažete povećanju proizvodnje i zaposlenja u BiH, to jest bolji život malih ljudih.

Zahvaljujemo svim kompanijama i udruženjima koje su se odlučila surađivati sa nama, i koje su nam ustupila svoje produkte za plasman na tržište.

Svima garantujemo da ćemo učiniti sve što je u našoj moći za boljitak naše BiH. "Napravio BiH i ne znači drugo nego ulagati u razvoj bh. preduzeća. "Napravo BiH" neka bude naš zajednički slogan i motiv!

Partneri

Copyright © 2023 NapravioBiH d.o.o. Sva prava zadržana. TimoCom ID: 242658